WORDS in PROGRESS

Toetsmateriaal nu beschikbaar

Geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017 om 13:41 uur

Op verzoek van docenten werkt Joop Born hard aan het vervaardigen van toetsmateriaal bij Words in Progress. Deze maand heeft hij bij de eerste 51 oefeningen toetsen gemaakt (die overigens ook gebruikt kunnen worden om de stof te repeteren).

1020 nieuwe zinnen zijn dus beschikbaar als Word-bestand voor de gebruikers van Words in Progress. Het voordeel van het gebruik van Word-bestanden is dat de gebruiker zelf het materiaal kan bewerken.

De toetsen gaan over 3, 4, of 5 oefeningen, zijn thematisch gerangschikt en kunnen op verschillende niveaus worden afgenomen:

  • Level 1 regulier: 20 zinnen; als in het boek, met vertaling of aanwijzing tussen haakjes achter elke zin;
  • Level 1 CLIL/IB: 20 zinnen; als in het boek, met Engelse omschrijving of aanwijzing tussen haakjes achter elke zin;
  • Level 2: 20 zinnen; als in het boek;
  • Level 3 regulier: 20 zinnen; als in het boek, met vertaling of aanwijzing tussen haakjes achter elke zin, maar nu zonder woordjes onderaan waaruit gekozen kan worden;
  • Level 3 CLIL/IB: 20 zinnen; als in het boek, met Engelse omschrijving of aanwijzing tussen haakjes achter elke zin, maar nu zonder woordjes onderaan waaruit gekozen kan worden.

Als u de toetsen wilt hebben, gelieve dan een emailtje te sturen naar (enable JavaScript to view protected content). Antwoorden staan in een apart Word bestand. Aan afname zijn geen kosten verbonden.

Feedback en suggesties worden zeer gewaardeerd!

« Het laatste nieuws

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.

Contactgegevens

Words in Progress and Grammar in Progress zijn uitgaven van Primavera Educatief, een onderdeel van Primavera Pers.

Stichting Primavera Pers
Sint Jacobsgracht 22A
2311 PW Leiden
Tel. 071-5144482

U kunt ook het formulier gebruiken om ons direct een bericht te sturen over Words in Progress of Grammar in Progress. E-mailt u liever? Stuur dan uw bericht naar (enable JavaScript to view protected content).